prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Program besplatnih sportskih akltivnosti za učenike

Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme zimskog odmora učenika radnim danima od 27. prosinca 2023. godine do 5. siječnja 2024. godine organizira program besplatnih sportskih akltivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola.

Učenici će u okviru programa moći koristiti plivališta na bazenima Iver, Svetice, Utrina, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost te klizališta ŠRC Šalata i Velesajam. Osim plivališta i klizališta Savez je pripremio i igraonice streljaštva, kuglanja, squasha, mačevanja, taekwondoa, stolnog tenisa, šaha, sportskog penjanja, skokova u vodu, usavršavanja plivačkih tehnika te našeg poludnevnog programa Zgombaonice.

Uz plivanje, klizanje i igraonice održat će se i turnir u košarci HAKL 3×3 za dječake i djevojčice osnovnih i mladiće srednjih škola. Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb ne starijeg od 15 dana.

Za određene aktivnosti potrebne su prethodne prijave preko sljedeće poveznice.

Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici www.odmorko.hr i Facebook stranici Odmorko te na INTERAKTIVNOJ KARTI.