prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Projekt “Inclusion of children with disabilities into regular classes”

“Inclusion of children with disabilities into regular classes” je eTwinnig projekt učenika Osnovne škole Ljudevita Gaja u Zaprešiću.

U ovom projektu učitelji dijele primjere dobre prakse: nastavne materijale, prijedloge za digitalne alate, kako uključiti učenike s teškoćama u razvoju u igru ​​i grupni rad s drugim učenicima. Projekt je namijenjen djeci od 7 do 10 godina.

Ciljevi ovog projekta su razmjena ideja između učitelja o načinima poučavanja djece s teškoćama u razvoju, prezentacija primjera dobre prakse, dijeljenje nastavnih materijala, predlaganje digitalnih alata primjerenih i korisnih za djecu s teškoćama u razvoju, sugeriranje načina uključivanja djece s teškoćama u razvoju u grupni rad, poticanje djece s teškoćama u razvoju na suradničko učenje, isticanje prednosti djece u inkluziji,  pokazati stečeno znanje u različitim digitalnim alatima, razvijanje logičkog i kritičkog mišljenja uočavanjem uzroka i posljedice, proširenje vokabulara, razvijanje kreativnost, razvijanje govorne vještine engleskog jezika, razvijanje digitalne kompetencije i ICT vještine te stjecanje novih stranih prijatelja. U projekt je uključeno šest zemalja: Italija, Grčka, Turska, Rumunjska, Francuska i Hrvatska te 14 učitelja iz navedenih zemalja.