prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Projekt “Moj razred je bijelo-plavi”

NK Osijek u projektu “Moj razred je Bijelo-plavi” želi promovirati sportski način razmišljanja i jačati nogometnu kulturu osnovnoškolaca u susretima sa školarcima iz Osijeka i okolice. S tim su ciljem posjetili i Osnovnu školu Josipovac u srijedu, 7. prosinca 2022. godine te održali zajedničko druženje u školskoj dvorani.

NK Osijek projektom “Moj razred je bijelo-plavi” želi uz pomoć odgojo-obrazovnih ustanova ukazati mladim naraštajima na zdrav, sportski način života te na taj način doprinijeti zajednici kroz odgajanje kvalitetnih ljudi, sportaša i navijača.

Ciljevi ovoga projekta su:

  • jačanje suradnje NK Osijek s osnovnim školama iz Osijeka
  • promovioranje kluba i sportske kulture
  • stvoriti naviku dolaska na stadione i sportskog podržavanja svog kluba
  • preventirati bilo kakvo neodgovorno ponašanje po pitanj rasne, vjerske ili nacionalne diskriminacije
  • educirati školarce o zdravom i sportskom načinu života
  • educirati školarce o sportskom duhu i fair playu.

Učenici su u velikom broju sudjelovali u zajedničkom druženju s trenerima NK Osijeka te predstavnicima navijačke skupine uz neizostavnu maskotu LegOSa. Tijekom razgovora i prezentacije učili su o odgovornom navijanju na tribinama te jačali ljubav i povezanost prema nogometnom klubu svoga grada Osijeka. Pokazali su i svoje nogometno umijeće kroz razne izazove i poligone koje su treneri postavili za njih. Škola je za poklon dobila i uokvireni dres NK Osijeka kao uspomenu na ovo zajedničko druženje, a učenici nagradni odlazak na jednu nogometnu utakmicu.