prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Projekt “Širimo dobru priču” u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec

Usprkos uvjetima koji su u ovoj školskoj godini donijeli veliku ozbiljnost, ali i odgovornost za sebe i sve one s kojima provodimo puno zajedničkoga vremena, u protekla je tri tjedna u učionicama trećih, četvrtih i petih razreda bilo razloga i za učenje i proširivanje novih spoznaja o toleranciji, prihvaćanju različitosti i pravilnoj komunikaciji prema osobama s invaliditetom. 

U trećem, četvrtom i petom razredu Osnovne škole Koprivnički Ivanec provedena je po jedna radionica koje su dio projekta pod nazivom “Širimo dobru priču”. Projekt je odobren od Koprivničko-križevačke županije, a nositelj je Udruga OSI “Bolje sutra” grada Koprivnice, dok je Škola jedan od partnera.

Učenici su sukladno ciljevima projekta, prošli edukaciju o osobama s invaliditetom, i zaejdno s zaposlenicima Škole proširili znanja o osobama s invaliditetom. Ovim se radionicama utjecalo i na stvaranje pozitivne promjene na događanja u zajednici, senzibilizirala se lokalna zajednica o potrebama osoba s invaliditetom, i podignula se razina svijesti o prihvaćanju različitosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.