prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radio škola – besplatne radionice za mlade

Platforma Doma mladih i Multimedijalni kulturni centar pozivaju sve mlade do 25 godina da se prijave za sudjelovanje na besplatnim online radionicama radio škole koje će u okviru aktivnosti “STREAMaj dan” provoditi članovi KLFM radija u zajednici.

STREAMaj dan jedna je od pet programskih linija projekta „Dan po dan – mladi u kulturi online“ koji za cilj ima uključiti mlade u kulturno-umjetničke online programe, a sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ministarstvo kulture i medija iz državnog proračuna RH.

Programska linija STREAMaj dan sastoji se od više radionica koje će se održati kroz tri modula u trajanju po tjedan dana. Sudjelovanjem na radionicama polaznici će se upoznati s konceptom radija u zajednici te s tehničkim i praktičnim osnovama rada u studiju. Po završetku radionica svi polaznici će dobiti potvrde o sudjelovanju te će im biti otvorena mogućnost pridruživanja radio zajednici volontera i sudjelovanje u radu radija KLFM (tehnika, realizacija programa, autorske emisije, organizacija i dr.)

Radionica se održava putem Zoom platforme. Za sudjelovanje na radionicama nije potrebno imati nikakvo predznanje..

Prijave su obavezne i obavljaju se putem online obrasca.
Prijaviti se može na sva tri modula (preporuke) ili samo na pojedine module po želji.

Planirani program STREAMaj dan projektne linije po modulima