prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radionica za djecu: “Moja omiljena igračka”

Radionica Hrvatskog povijesnog muzeja u gostima u Etnografskom – ‘Moja omiljena igračka’ održat će se u četvrtak, 8. srpnja, u Etnografskom muzeju u Zagrebu. Prijave su u tijeku.

Od omiljenog plišanog mede, preko beba i autića, do lutaka izrađenih od plastike, porculana, drveta, tekstila ili papira… Ovoga puta sve su pozvane na radionicu s vama – ali samo ako su vam najmilije! Na radionici ćete izraditi lutke od papira kakve su bile popularne u određenom razdoblju, ne tako davne prošlosti, a sa sobom ponesite onu koja vam je najmilija – barem na slici.

Na radionici će biti predstavljene zanimljive lutke i dječje igračke i igre kakve su se koristile u prošlosti i vidjeti koliko se one razlikuju od onih kakve volimo u sadašnjosti. Ljubitelji društvenih igara dobit će priliku i izraditi svoj memory i zaigrati ga.

Program će se održati u četvrtak, 8. srpnja, od 11 do 13 sati, u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14
Autorica i voditeljica programa: Jelena Roboz, viša kustosica pedagoginja Hrvatskog povijesnog muzeja, suvoditeljica: Silvia Vrsalović, muzejska pedagoginja, Etnografski muzej Zagreb

Cijena dječje ulaznice iznosi 15, a obiteljske (djeca + roditelji) 40 kn.

Broj sudionika je ograničen, zato požurite s prijavama na edukacijaemz@gmail.com.