prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Razlog za zadovoljstvo u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića, Vinkovci

Školi je odobren međunarodni Erasmus+ KA1 projekt pod nazivom “Beauty in diversity – Mindfulness and multicultural teaching & learning”.

Koordinator projekta “Beauty in diversity – Mindfulness and multicultural teaching & learning” je profesorica engleskoga i njemačkoga jezika Mirela Rimac Ešegović, a provodit će ga zajedno s ravnateljem dr. sc. Marijem Lovrićem i 11 drugih učitelja i/ili stručnih suradnika. Planirano vrijeme za provedbu projekta je od rujna 2021. godine pa sve do ožujka 2023. godine. Učitelji će se educirati u europskim zemljama i znanja prenositi učenicima i roditeljima škole, ali prenijet će znanja i na lokalnu i županijsku razinu.

Projekt potiče multikulturalnost, razvijanje socijalnih i emocionalnih vještina u svrhu modernizacije obrazovanja i poboljšanja nastavnog procesa. Spoznat će se aspekti inkluzivne učionice i time prilagoditi tradicionalne nastavne tehnike potrebama modernog poučavanja metodama aktivnog i iskustvenog učenja. Škola do sada nije sudjelovala u projektima na međunarodnoj razini, stoga će razmjena iskustava i učenje od drugih pomoći pojedincu profesionalno se usavršiti, a istovremeno osnažiti školu. Više o odobrenom projektu pročitajte ovdje.