prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

S članskom iskaznicom KGZ-a u kazalište

Knjižnice grada Zagreba uspostavile su suradnju s više gradskih kazališta i osigurale popust svojim članovima na kupovinu ulaznica uz predočenje članske iskaznice KGZ-a.

U 2022. godini članovi KGZ-a mogu kupiti ulaznice za sve predstave u produkciji Satiričkog kazališta Kerempuh po cijeni od 60 kn, a koje inače koštaju 90 kn. Ova cijena ne odnosi se na gostujuće predstave. Raspored predstava dostupan je na poveznici.

Za predstave Zagrebačkog kazališta mladih članovi KGZ-a imaju popust od 20 kn na redovnu cijenu na sve predstave u produkciji ZKM-a. Raspored predstava dostupna je na poveznici.

U Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija članovi KGZ-a uz predočenje članske iskaznice ostvaruju 10% popusta na cijenu ulaznica predstava u produkciji Kazališta. Raspored predstava dostupan je na poveznici.