prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

S članskom iskaznicom u kazalište

Knjižnice grada Zagreba uspostavile su suradnju s više gradskih kazališta i osigurale popust svojim članovima na kupovinu ulaznica uz predočenje članske iskaznice KGZ-a.

U 2023. godini članovi KGZ-a mogu kupiti ulaznice za sve predstave u produkciji Satiričkog kazališta Kerempuh po cijeni od 8 eura, a koje inače koštaju 12 eura. Ova cijena ne odnosi se na gostujuće predstave. Raspored predstava dostupan je na poveznici.

Za predstave Zagrebačkog kazališta mladih članovi KGZ-a imaju popust od 3 eura na redovnu cijenu na sve predstave u produkciji ZKM-a. Raspored predstava dostupna je na poveznici.

Za predstave u produkciji Teatra Rugantino, uz predočenje članske iskaznice, ulaznice se mogu kupiti po 8 eura, umjesto 11 eura koliko koštaju u slobodnoj prodaju. Raspored predstava dostupan je na poveznici.

Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija članovi KGZ-a uz predočenje članske iskaznice ostvaruju 10% popusta na cijenu ulaznica predstava u produkciji Kazališta. Raspored predstava dostupan je na poveznici.

I predstave Gradsko kazališta Žar ptica mogu se gledati s popustom. Uz predočenje dječje iskaznice KGZ-a članovi mogu kupiti po 2 ulaznice za nedjeljnu matineju s povlaštenom cijenom ulaznice od 5 eura. Raspored predstava dostupan je na poveznici.