prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Sat Tjelesno-zdravstvene kulture na kuglanju

Učenici Razredne nastave OŠ “Retfala” iz Osijeka su jedan svoj sat Tjelesno-zdravstvene kulture odradili na kuglani. Umjesto uobičajenog sata u svojoj sportskoj dvorani, učenici su upoznali novi sport s kojim se do sada nisu upoznali. Naučili su pravila u kuglanju i odigrali pravu utakmicu s učenicima drugih razreda.

Na oduševljenje svih, učenici OŠ “Retfala” iz Osijeka posjetili su na jedan sat obližnju kuglanu. Zadatak je bio da svi učenici jedan sat svoje Tjelesno-zdravstvene kulture zamijene za jedan sat u kuglani.

Učenici će se upoznati sa pravilima kuglanja i potom odigrati jednu pravu utakmicu sa učenicima drugih razreda.Učenici su se prijavili u prijemnom centru u svakoj stazi je sudjelovalo šestero djece i oni su jedna ekipa. Na velikoj ploči su se vidjela imena igrača kojim redom trebaju bacati kuglu.

Oduševljenje se nije moglo opisati. Učenici su morali igrati kao jedan tim i nastojati skupiti što više srušenih čunjeva za svoju ekipu. Na kraju našeg sata podijeljenje su simbolične nagrade najuspješnijim ekipama, ali i onima manje uspješnim koji su dobili utješne nagrade.

Na kraju sata djeca su bila jako ponosna na svoju igru i jako se zainteresirala za jedan novi sport koji im do sada nije bio poznat.