prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Smjernice za početak nastavne godine 2021./2022. vezane uz provjeru odgojno-obrazovnih ishoda

Već treću nastavnu godinu u uvjetima pandemije corona virusa i potresa nastavni proces se odvija u specifičnim uvjetima na koje su se odgojno-obrazovni radnici trebali prilagoditi u kratkom vremenu.

S obzirom na specifične epidemiološke uvjete, nastava se prilagođavala preporukama nacionalnog i lokalnih stožera. Zbog toga su diljem Republike Hrvatske napravljene prilagodbe u načinu poučavanja i vrednovanja učenika kako bi im se omogućio uspješan prijelaz u novi razred, stjecanje potrebnih kompetencija za cjelovitost strukovne kvalifikacije/zanimanja te omogućio nastavak obrazovanja ili uspješnije uključivanje u svijet rada.

U provedenim istraživanjima odgojno-obrazovni radnici ističu nastanak odgojno-obrazovnih gubitaka tijekom protekle dvije godine.

Agencija za odgoj i obrazovanje izradila je, uz Ministarstvo znanosti i obrazovanja, smjernice za organizaciju odgojno-obrazovnog rada na početku nove nastavne godine 2021./2022.

Smjernice za početak nastavne godine 2021./2022. vezane uz provjeru odgojno- obrazovnih ishoda možete pronaći ovdje.