prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Smotra Sveučilišta u Zagrebu okupila 30 tisuća posjetitelja

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Stjepan Lakušić dodijelio je u subotu priznanja najuspješnijim sudionicima 28. Smotre Sveučilišta na kojoj se tijekom tri dana više od 30 tisuća maturanata i studenta informiralo o studijskim programima, upisima i studentskom životu.

Učenicima završnih razreda srednjih škola, studentima i zainteresiranima predstavili su se 31 fakultet i tri akademije koji su podijelili informacije o studijskim programima, upisnim uvjetima, studentskom životu, kao i o drugim pojedinostima važnim pri donošenju odluke o upisu na fakultet i odabiru budućega zanimanja.

Priznanje za doprinos u edukaciji i informiranju posjetitelja dobio je Prehrambeno-biotehnološki fakultet, dok je za komunikativnost i susretljivost priznanje dodijeljeno Učiteljskom fakultetu. Filozofski fakultet dobio je priznanje za najbolje uređeni izložbeni prostor, a Fakultet prometnih znanosti bio je najbolji u kategoriji inovativnost u predstavljanju.

Agronomski fakultet dobitnik je priznanja za najbolje promidžbene materijale. Priznanje za izniman doprinos u organizaciji Smotre dobili su sveučilišni Studentski zbor i Studentski centar. Smotru zagrebačkog Sveučilišta od 9. do 11. studenoga posjetilo je preko 30 tisuća ljudi.

Uz rektora i prorektore, svečanosti na zagrebačkom Velesajmu bili su dekani, prodekani, profesori i koordinatori Smotre na fakultetima i akademijama te studenti i zainteresirani posjetitelji.