prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Sudjelovali ste u e-Škole virtualnim radionicama, webinarima ili e-tečajevima? Recite nam što mislite!

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET poziva odgojno-obrazovne radnike škola koji su pohađali virtualne radionice, webinare i/ili e-tečajeve na ispunjavanje kratkog upitnika o zadovoljstvu s navedenim oblicima obrazovanja.

Na sudjelovanje su pozvani svi odgojno/obrazovni radnici koji su, od prosinca 2021. godine, sudjelovali na barem jednom webinaru, e-tečaju ili virtualnoj radionici organiziranim u sklopu projekta e-Škole (II. faza).

Upitnik je dostupan do ponedjeljka, 26. rujna 2022. godine, na poveznici. Procijenjeno vrijeme za ispunjavanje upitnika je oko 10 minuta, a Vaši odgovori su anonimni.

Ako niste sigurni jeste li sudjelovali na našim virtualnim radionicama, webinarima ili e-tečajevima, to možete provjeriti u sustavu EMA na način da se prijavite u sustav, kliknete na ikonu osobe (gore-desno na ekranu), odaberete Moj profil te kliknete na Značke i potvrde u sklopu izbornika s lijeve strane.

Popis svih naših edukacija u sklopu projekta e-Škole možete pronaći na mrežnoj stranici e-Škole programa obrazovanja.

Unaprijed zahvaljujemo svim sudionicima na pomoći i sudjelovanju u istraživanju!