prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Sve će biti u redu

Iako je virus COVID-19 onemogućio učenicima i nastavnicima normalno održavanje nastave, aktivnosti u Gimnaziji “Fran Galović” Koprivnica ne prestaju ni tijekom nastave na daljinu.

 

 

Učenici 4.a razreda i njihova razrednica Marina Njerš, prof. pripremili su video s porukom ostanite zdravi. Obradili su temu higijene u sklopu sata razrednog odjela te nakon toga snimili video. Pogledajte ga u nastavku vijesti. 

Video Ostanite zdravi

Istovremeno profesori i ravnatelj škole odlučili su poslati pozitivnu poruku podrške i također su snimili video. Šest profesorica (Lidija Novosel, prof. hrvatskog jezika, Ines Sertić, prof. hrvatskog jezika, Željka Perošić, prof. fizike i kemije, Mišela Lokotar, prof. biologije i kemije, Marina Njerš, prof. matematike, Darija Kivač, prof. Glazbene umjetnosti) i ravnatelj mr. sc. Vjekoslav Robotić, prof. geografije i povijesti otpjevali su pjesmu Psihomodo Popa Sve će biti uredu. Kako je to većini bilo da su prvi puta stali pred kameru te zapjevali, nisu očekivali da će u jednom danu sakupiti više od 7000 pregleda na youtubeu te postati regionalne zvijezde o kojima se piše na lokalnim portalima.

Video Sve će biti uredu

Obrada videa: Mihael Kivač i Eric Vidović