prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Svemogući Hribarovci osvojili 1. mjesto Zimskom pričom

Učenici 1. a i 1. d razreda Osnovne škole Nikole Hribara iz Velike Gorice osmislili su Zimsku priču kojom su se predstavili na 115. turopoljskom fašniku.

Velikogorički Turopoljski fašnik po 115. puta ove godine pružio je priliku maškarama školarcima da se natječu i predstave svoje originalne maske.

Zasićeni igranjem igrica djeca su poželjela snijeg kako bi se grudali i sanjkali te uživali u prirodi. Ali, usprkos snježnoj vremenskoj prognozi, na Sljemenu ih dočekalo sunce pa je snijeg morao osmisliti prof. Baltazar. Njegov stroj bio je vrlo uspješan i dječici ispunio jedinu prazničnu zimsku želju. Uz veseli ples snježnih pahuljica, djeca su sagradila snjegoviće i veselila se zimi. Cijelu točku pratila je prigodna zimska glazba koja poziva na kretanje i ples.

Iako najmlađi natjecatelji, pokazali su spremnost na međurazrednu suradnju, izradu maski i prezentaciju pred brojnim roditeljima i građanima Velike Gorice. Ovu fašničku točku mentorirale su učiteljice Vesna Stipić, Jadranka Jelisavac i Marija Patrlj. Veliku pomoć u kreiranju i podršku na sudjelovanju pružili su i roditelji izradom kostima i glasnim navijanjem.

Osvojeno je 1. mjesto u kategoriji osnovnih škola te sreći i veselju nije bilo kraja. Posebno su ponosni što su bili najmanji, a odnijeli su pobjedu. Iskustveno učenje i ovaj puta potvrdilo se kao najbolja motivacija.