prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
izvannastavne aktivnosti
Europski dan jezika

Europski dan jezika

Učenici i nastavnice stranih jezika u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić tjedan dana su se pripremali za obilježavanje Europskog dana jezika.

Domaćinstvo nam se vratilo

Domaćinstvo nam se vratilo

U zadnje vrijeme se sve više prepoznaje potreba za uvođenjem aktivnosti u škole s kojima će se djeca susretati u životu. Tako se i u Osnovnoj školi Đurmanec, prije nekoliko godina, dalo primijetiti da djeca sve rjeđe koriste svoje ruke kao alat.

Uspješno završeni eTwinning projekti

Uspješno završeni eTwinning projekti

I ove školske godine u Osnovnoj školi Ljudevita Gaja Osijek učenici predmetne nastave i učitelji bili su iznimno uspješni. Provodili su četiri međunarodna eTwinning projekta u redovnoj nastavi tehničke kulture, na izvannastavnoj aktivnosti Mali tehničari, Likovnjacima, dodatnoj nastavi iz fizike i dodatnoj nastavi iz matematike.

Izvannastavne aktivnosti u Zagrebačkoj županiji

Izvannastavne aktivnosti u Zagrebačkoj županiji

U svrhu prikupljanja podataka o voditeljima i sadržajima rada izvannastavnih aktivnosti u školama Zagrebačke županije, Martina Tunuković, voditeljica ŽSV-a za izvannastavne aktivnosti Zagrebačke županije, provela je anketni upitnik.

Radionica “Moje poslijepodne”

Radionica “Moje poslijepodne”

Radionicu “Moje poslijepodne” osmislio je pedagog Osnovne škole Joakima Rakovca Alen Hasikić za učenike drugog razreda. Riječ je o radionici iz Školskog preventivnog programa s ciljem preventivnog djelovanja.