prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Tečaj sporog čitanja: ciklus biblioterapijskih radionica

Želite li razjasniti nedoumice koje uočavate u međuljudskim odnosima i/ili ljubavnim vezama ovaj bi vam ciklus od 10 biblioterapijskih radionica mogao ponuditi neke uvide pa čak i rješenja.

Veze, odnosi i – ljubav unutar njih – promatrat će se na primjeru romana Elif Shafak: 40 pravila ljubavi. Roman o Rumiju. S obzirom na to da roman tematizira široku lepezu međuljudskih odnosa: djece i roditelja, partnera u brakovima ili vezama koje tek počinju, iskrene i duboke prijateljske odnose, itd. spomenuto djelo osobito je pogodno za biblioterapijsku analizu i interpretaciju.

Radionice će voditi dr. sc. Davor Piskač, sveučilišni profesor i predavač biblioterapije te biblioterapeut s bogatim praktičnim iskustvom.

Radionice će se održavati svaki utorak od 4. listopada 2022. u prostoru Knjižnice s početkom u 18 sati. Kako je riječ o usluzi u razvoju tako je i pristup radu u radionici fleksibilan: korisnici se mogu slobodno priključiti ili isključiti iz sudjelovanja.

Zainteresirani se mogu prijaviti pozivom na telefon 01/4655 025, e-poštom na knjiznica.bozidara.adzije@kgz.hr, prilikom posjeta našoj knjižnici ili samo doći u vrijeme održavanja radionice.