prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Trgovačka i komercijalna škola “Davor Milas” ponovno eTwinning škola

Trgovačka i komercijalna škola “Davor Milas” iz Osijeka je i u razdoblju od 2021. do 2022. godine nagrađena oznakom eTwinning škole i ponovno je prepoznata kao predvodnik u područjima razvoja digitalnih vještina, prakse e-Sigurnosti, po inovativnim i kreativnim pedagoškim pristupima, promicanju stalnog stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika i europske suradnje između učenika i nastavnika.

Škola već godinama provodi međunarodne projekte pod vodstvom školske eTwinning koordinatorice Marinele Boras, nastavnice engleskog i njemačkog jezika. Škola je s ponosom nosila titulu eTwinning škole i u razdoblju od 2019. do 2020. godine, a realizirani projekti su nagrađeni nacionalnim i europskim oznakama kvalitete. Ove školske godine nastavnici i učenici pod vodstvom školskog eTwinning tima sudjeluju u deset međunarodnih projekata: “Europe volunteers (Rukama stvori, srca osvoji) – autorski projekt o volontiranju”, “Global Tour Bus” – projekt o tradiciji u kojem sudjeluje 38 europskih zemalja, “Me, Myself and I (Ja i sva moja lica)” – projekt o važnosti brige o mentalnom zdravlju, “eTwinningreen4u” – projekt o klimatskim promjenama, “Prikazani organizmi na novcu” – projekt o vrstama organizama koje se pojavljuju na novcu, “Our culture is our identity” – projekt o povezivanju identiteta s kulturom, “All days together” – projekt o prigodnom obilježavanju praznika,  “History and business” – projekt o povijesti i poduzetništvu, “Hrvatski eko proizvodi” – projekt u kojem učenici istražuju hrvatske ekološke proizvode, “Entrepreneurship for life” – projekt o poduzetništvu. Nagrađena škola je prepoznata kao predvodnik u područjima razvoja digitalnih vještina, prakse e-Sigurnosti, po inovativnim i kreativnim pedagoškim pristupima, promicanju stalnog stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika i europske suradnje između učenika i nastavnika i time je zaslužila oznaku eTwinning škole i u razdoblju od 2021. do 2022. godine.