prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upisi u srednje škole: Istječe rok za predaju upisnica i dodatne dokumentacije

Upisnice su dostupne na kartici “Moj odabir”, kao i Potvrda o stečenom pravu upisa koja se koristi za upis u učeničke domove i slične svrhe.

Učenik svoj upis potvrđuje vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na upisnici. U opravdanom slučaju, ako kandidat nije u mogućnosti potpisati upisnicu, dovoljan je potpis roditelja/skrbnika. Ako ni roditelj/skrbnik nije u mogućnosti potpisati upisnicu, upisnicu može potpisati opunomoćena osoba (roditelj/skrbnik daje punomoć kod javnog bilježnika).

NISpuSŠ napominje da srednje škole za osobnu dostavu potrebne dokumentacije same određuju točne datume i vrijeme za zaprimanje upisnica i dodatne dokumentacije unutar ovdje predviđenog razdoblja (od 12. do 14. srpnja 2021. godine) i objavljuju ih na svojoj mrežnoj stranici i oglasnoj ploči škole. Za elektroničku dostavu potrebne dokumentacije srednja škola je obvezna objaviti e-adrese na svojim mrežnim stranicima na koje zaprima upisnice i dodatnu dokumentaciju.

Sve detalje oko dostave dodatne dokumentacije moguće je pronaći u prethodnoj vijesti koja je objavljena u petak, 9. srpnja 2021. godine – Upisi u srednje škole: Objava konačnih ljestvica poretka.