prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upišite novi CARNET-ov tečaj o Moodleu

Pozivamo vas da upišete CARNET-ov e-tečaj: Dizajniram svoj Moodle tečaj koji se održava u sklopu programa obrazovanja projekta e-Škole II faza.

Steknite znanja i vještine dizajniranja, kreiranja i korištenja Moodle e-tečaja dostupnih putem platforme Loomen. Također, primijenite Moodle resurse i aktivnosti u izradi digitalnih materijala za poučavanje, učenje i vrednovanje uz pomoć e-tečaja “Dizajniram svoj Moodle tečaj”.

U ovom e-tečaju naučit ćete kako osmisliti aktivnosti učenja u sustavu Moodle uz praćenje napretka učenika, primjeniti digitalne alate za praćenje i vrednovanje, izraditi digitalni sadržaj i kreirati interaktivne aktivnosti za učenje. Također, naučit ćete strukturirati i upravljati sadržajem i interakcijama u Moodle e-tečaju.

Tečaj je namijenjen svim odgojno-obrazovnim radnicima koji žele steći znanja i vještine dizajniranja, kreiranja i korištenja Moodle e-tečaja i navedenim alatom obogatiti nastavni proces.

Pogledajte videomamac ovog tečaja i saznajte o čemu možete učiti.

Tečaj je podijeljen u četiri tematske cjeline:

  1. Kreirajte svoj Moodle tečaj
  2. Izradite sadržaj i pripremite aktivnosti za polaznike
  3. Vrednujte znanje svojih polaznika
  4. Međusobno vrednovanje demo tečajeva

 

Fleksibilno pohađanje tečaja

Predviđeno vremensko opterećenje polaznika je 30 sati. To znači da procjenjujemo da će vam toliko sati trebati za uspješno pohađanje tečaja, odnosno čitanje i gledanje sadržaja, istraživanje mogućnosti sustava Moodle, rasprave i dijeljenje vlastitih iskustva, rješavanje testova, zadataka i slično. Ovisno o vašem predznanju, možda će vam trebati manje ili više sati. Ako ćete ovaj tečaj pohađati 5 sati tjedno, dovršiti ćete ga u okvirno šest tjedana.

Tečaj nema definirano trajanje. Imat ćete više prilika za uspješno dovršavanje tečaja jer će se ponavljati aktivnosti koje su uvjet za stjecanje digitalne značke. Možete ga upisati bilo kada a završiti okvirno do 1. srpnja 2023.

Kako se upisati?

Za e-tečaj se možete prijaviti klikom na ovu poveznicu u sustav EMA.

Tečaj je dostupan na ovoj poveznici. Obvezna je prijava s AAI@EduHr identitetom.

Zanima vas nešto drugo?

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve.Nemate dovoljno vremena? Naučite nešto novo za 10 minuta uz kratke digitalne sadržaje – EduBlic. Sretno učenje!