prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Vremenik izlučnih natjecanja učenika i učenica strukovnih škola WSC 2021

Nakon prikupljenih svih iskaza interesa Agencija je izradila i objavljuje Vremenik izlučnih natjecanja za tekuću školsku godinu. Također, kako bi se svim školama sudionicama olakšala priprema, organizacija i provedba izlučnih natjecanja, Agencija je za svaku disciplinu izradila Upute za provedbu izlučnih natjecanja u online okruženju.

Obrazac je obuhvatio informacije kao što su: kratki opis zadatka za izlučno natjecanje, infrastrukturni popis za izlučna natjecanja, opis prostora u kojem će se natjecanje održati u online okruženju te upute za provedbu zadatka u online okruženju.

Sve informacije i dokumente mogu se pronaći na mrežnoj stranici https://www.worldskillscroatia.hr/hr/vijesti-i-najave/obavijest-vremenik-izlucnih-natjecanja-ucenika-i-ucenica-strukovnih-skola-wsc-2021/.