prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: “Loomen – Kako izabrati prikladnu aktivnost ili resurs“

U četvrtak, 18. ožujka 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Loomen – Kako izabrati prikladnu aktivnost ili resurs”.

Četvrti u nizu webinara o Loomenu pod nazivom “Loomen – Kako izabrati prikladnu aktivnost ili resurs” namijenjen je svim zainteresiranim korisnicima CARNET Loomena. Cilj webinara je pomoći nastavnicima pri odabiru prikladne aktivnosti i resursa u tečaju ovisno o vrsti i namjeni sadržaja, primjerice aktivnostima najpogodnijim za provedbu vrednovanja ili komunikaciju. Pri tome će nam pomoći Vodič kroz Moodle za nastavnike.

Svi zainteresirani za svoje sudjelovanje na edukaciji trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacijeEMA , najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan provedbe webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web. Ako se propustili prethodne webinare, snimke isto možete pogledati na portalu CARNET Meduza.