prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: “Loomen -Vrednovanje“

U četvrtak, 6. svibnja 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Loomen – Vrednovanje”.

Šesti u nizu webinara o Loomenu pod nazivom “Loomen – Vrednovanje” namijenjen je naprednijim korisnicima CARNET Loomena, ali i svim drugim zainteresiranim korisnicima. Cilj webinara je skrenuti pažnju na posebne mogućnosti koje su nastavnicima na raspolaganju u aktivnostima test i zadaća kao što su omogućavanje SEB (Safe Exam Browser) preglednika, posebne karakteristike pitanja, analiza odgovora te ocjenjivanje pomoću rubrika u zadaćama.

Svi zainteresirani za svoje sudjelovanje na edukaciji trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacijeEMA , najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan provedbe webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Početak je prijava za webinar “Loomen -Vrednovanje“ u EMA-i u petak, 30. travnja 2021. godine, na sljedećoj poveznici: https://ema.e-skole.hr/edukacija/11804.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili prethodne edukacije, snimke isto možete pogledati na portalu CARNET Meduza.