prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar o rješavanju problema pri korištenju digitalne tehnologije

Znate li kako riješiti najčešće probleme s računalom i pristupom Internetu? Provodite li prakse održavanja svog računala? Odgovore na ova i brojna druga zanimljiva pitanja saznajte na webinaru pod nazivom Rješavanje problema prilikom korištenja i korištenjem digitalne tehnologije.

Webinar će se održati u petak,  6. svibnja 2022. godine u 10 sati, a upisi se provode u sustavu EMA. Riječ je o prvom webinaru koji će se održati u sklopu ovog projekta, dok će idući webinar biti tijekom sljedećih mjeseci u novom terminu.

Nekoliko novih tema webinara očekuje vas okvirno u drugoj polovici svibnja i to:

  • webinar o primjeni Yammer društvene mreže kao virtualne zajednice u kontekstu škole,
  • webinar o digitalnoj pristupačnosti s fokusom na školske web stranice,
  • webinar o umjetnoj inteligenciji i alatima za njenu primjenu u nastavi, koji je namijenjen početnicima u ovoj temi.

Informacije o terminima idućih webinarima možete pratiti u sustavu EMA, a o svakom novom terminu obavještavamo škole uključene u projekt e-Škole.

Snimke webinara možete pronaći na CARNET-ovoj Meduzi.

Navedeni webinari održavaju se u sklopu programa obrazovanja projekta e-Škole II faza. Primarno su namijenjeni odgojno-obrazovnim djelatnicima škola, a mogu sudjelovati svi s AAI@Edu.Hr elektroničkim identitetom.

Za sva pitanja obratite nam se na e-skole-edukacija@skole.hr. Učite s nama!