prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar “Portal e-lektire ponovno u novom ruhu”

U četvrtak, 27. svibnja 2021. godine, u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Portal e-lektire ponovno u novom ruhu“.

Na Portalu e-lektire učenici osnovnih i srednjih škola, kao i njihovi nastavnici, mogu pronaći cjelovita književna djela hrvatskih i stranih pisaca u različitim digitalnim formatima prilagođenima suvremenim standardima responzivnosti i korištenju na različitim uređajima. Riječ je o više od 370 književnih djela, 160 zvučnih knjiga, 52 literarna kviza, 52 audiomamca, 52 metodičkih instrumentarija i 5 videomamaca. Pristup lektirnim djelima u potpunosti je besplatan za korisnike obrazovne zajednice ali i za sve ostale zaljubljenike u knjige i čitanje. Na webinaru će se predstaviti navedeni sadržaji s naglaskom na metodičkim instrumentarijima koji su namijenjeni nastavnicima.

Svi zainteresirani za svoje sudjelovanje na edukaciji trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan provedbe webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Početak prijava sudionika za webinar ““Portal e-lektire ponovno u novom ruhu” ” u EMA-i je petak, 21. svibnja 2021. godine, u 10 sati, a završetak je mogućnosti prijava u EMA-i trenutak početka webinara.

Poveznica za prijavu sudionika na webinar “Portal e-lektire ponovno u novom ruhu”: https://ema.e-skole.hr/edukacija/12060. 

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili prethodne edukacije, snimke isto možete pogledati na portalu CARNET Meduza.