prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: Scientix srijeda

U sklopu ciklusa webinara pod nazivom „Scientix srijeda“, u srijedu 12. siječnja 2022. godine, u 19 sati održati će se treći webinar u nizu koji donosi priču o MOOC-ovima.

Webinar će održati Scientix ambasadorice za Hrvatsku: Karolina Brleković i Aleksandra Brmbota, koje će vas upoznati s idejom masovnih online tečajeva (MOOC), trenutnim aktualnostima na Scientixu, odnosno European Schoolnet Academy portalu, kako se prijaviti, kako odraditi tečaj i uspješno ga privesti kraju i to iz perspektive polaznika, ali i moderatora tečaja. Ako želite dobiti ideju kako realizirati STE(A)M projekt na satu (i to ne samo iz STEM područja) ili želite podijeliti neku svoju zanimljivu ideju koju ste pripremili i provodili na satu onda je ovaj webinar pravo mjesto za vas.

Kako biste sudjelovali na webinaru potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru na poveznici https://tinyurl.com/mttwzbja

Prijavom u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, ostvarujete pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Veselimo se online druženju!