prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Završetak eTwinning projekta “Let me be that I am and seek not to alter me”

Nakon nekoliko mjeseci vrijednog rada, zajednički eTwinning  projekt “Let me be that I am and seek not to alter me” Tehničke škole Karlovac i Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice približava se svom završetku. Sve planirane aktivnosti su ostvarene, unatoč izazovima koje su pred njih postavile pandemija i online nastava.

Učenici su imali priliku usavršavati svoje jezične i informatičke vještine, učiti o engleskom jeziku i Williamu Shakespeareu, ali i upoznati nove kutke svoje domovine, kao i nove ljude. Nadaju se kako će se neki od tih kontakata održati i produbiti, a možda se učenici ponovno sretnu jednoga dana i u poslovnoj suradnji.

Iako projekt službeno završava u subotu, 23. travnja, kada se obilježava Dan engleskog jezika, ovom prilikom žele podijeliti materijale nastale tijekom projekta kako bi ih svi zainteresirani mogli vidjeti i upotrijebiti za obilježavanje tog važnog dana. Osim TwinSpace stranice, koja je virtualni prostor projekta i sadrži dosadašnju suradnju, aktivnosti i materijale, na raspolaganje stavljaju i dva Kahoot! kviza koje su izradili, jedan o Williamu Shakespeareu, a drugi o engleskom jeziku. Nadaju se da će zainteresirani uživati u njihovom rješavanju, sami ili u obliku natjecanja, ili ih možda upotrijebiti u učionici.

Prilažu i poveznicu na e-Knjigu u kojoj su učenici predstavljali svoj rodni grad ili mjesto, te pozivaju na virtualnu šetnju Karlovačkom i Osječko-baranjskom županijom. Zahvaljuju učenicima na odvojenom vremenu za sudjelovanje u projektu i nadaju se budućoj, jednako uspješnoj suradnji.