prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Završni susret učenika iz projekta “UZBRDO”

Na završnom susretu učenika iz projekta “UZBRDO”, učenici 3. a i 4. a razreda Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” iz Gunje predstavili se sa petominutnim filmom pod nazivom “Dječja izrada sapuna”.

U srijedu, 26. svibnja 2021. godine, održan je online završni susret učenika koji su sudjelovali u dvogodišnjem projektu “UZBRDO”, uz pomoć aplikacije za video konferencije Zoom. Iz Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” iz Gunje sudjelovali su učenici 3. a i 4. a razreda. Učenici su se predstavili s petominutnim filmom pod nazivom “Dječja izrada sapuna”. U filmu je opisan proces izrade sapuna koji je vodila učiteljica Jelena Cvijović, a nakon procesa izrade, učenici su davali izjave zašto je važna upotreba sapuna u svakodnevnom životu.Kratki film možete pogledati ovdje. Osim učenika iz gunjanske škole, na susretu su se predstavili učenici iz Osnovne škole Tin Ujević, Osnovne škole Zmajevac, Osnovne škole Blage Zadre, Osnovne škole Siniše Glavaševića, Osnovne škole Mladost, Osnovne škole Lug, Osnovne škole Vladimira Becića, Osnovne škole Vladimir Nazor iz Komletinacai i Osnovne škole Dalj. Završna aktivnost odnosila se na aktivno sudjelovanje sudionika iz projekta, gdje su učenici uz pomoć alata www.menti.com davali asocijacije na šest ključnih riječi koje tvore “UZBRDO”, a povezane su sa održivim razvojem. Online susret trajao je 90 minuta. Glavni organizatori bili su: Ivana Milas iz Nansen dijalog centra iz Osijeka i Srđan Ferenčak iz ISKRA waldorfske  incijative.