prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Zbornik radova sa skupa “Čitatelj i čitanje u digitalno doba”

Objavljen je zbornik radova s međunarodnog interdiscilpinarnog znanstvenog skupa ‘Čitatelj i čitanje u digitalno doba’ održanog u studenom 2021. godine (u Godini čitanja) u Zagrebu, u organizaciji Odjela za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Cilj znanstvenoga skupa Čitatelj i čitanje u digitalno doba bio je okupiti vodeće stručnjake iz Hrvatske i inozemstva – komunikologe, psihologe, neurologe, stručnjake za medijsku pismenost, rehabilitacijske edukatore, nastavnike raznih struka i područja koji se bave čitanjem i susreću se s brojnim izazovima vezanima uz čitanje – i fenomenu čitanja pristupiti multidisciplinarno, s različitih očišta.

Zbornik radova u digitalnom obliku dostupan je na poveznici https://www.unicath.hr/citatelj-i-citanje-u-digitalno-doba/zbornik.