prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Žene za žene!

Učenice i profesorice Srednje strukovne škole umjetnički su dočarale Međunarodni dan žena.

Ne nije to običan dan, nije kao drugi, posve je drugačiji, a isti je. Međunarodni dan žena trebao bi biti svaki dan, no kako se i druge životne i općeljudske vrijednosti trebaju spominjati, poštivati, obilježavati, ženama je dopao baš osmi dan u ožujku.

Ovdje i sada nije naglasak na povijesnim razlozima nastajanja spomendana na žene, naglasak je na trenutku koji treba živjeti, sada. Mirsada, Anita, Magdalena, Antonia, Tina i Nada, sve redom profesorice, okupile su svoje učenice i stvorile predivne radove. Počastile su žene, žene su stvarale za žene.

Sjetile su se žena umjetnica, radnica, znanstvenica, žena povijesti i sadašnjosti, buduće se obrazuju baš sada, u školama diljem svijeta, u obiteljima. Ravnatelj škole i predsjednik sindikalne zajednice tijekom velikog odmora počastili su zbornicu kolačima poklanjajući svakoj ženi i ružu. Sve je zabilježeno u videozapisu Žene za žene! Svim ženama svijeta sretan Međunarodni dan žena!