prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

ZG Dan školskog sporta u Areni Zagreb

Školski sportski savez Grada Zagreba poziva vas na ZG Dan školskog sporta u Areni Zagreb koji će okupiti najbolje školske nogometaše, odbojkaše, košarkaše i rukometaše, ali i male igrače graničara te pred velikom publikom učenika, roditelja i ostalih navijača otkriti nove državne predstavnike za velika Državna prvenstva u školskom sportu.

Dana 15. ožujka 2023. godine u Areni Zagreb gostovat će više od 700 sportašica i sportaša na dva terena u pet sportova – cijelo će događanje biti besplatno za gledatelje i navijače, ali i praćeno tijekom cijelog dana na prijenosu uživo.

Svečano otvorenje bit će u 12.20 sati.  Mnogo zanimljivih susreta najboljih školskih sportskih ekipa grada Zagreba održava se uz podršku Grada Zagreba, Hrvatskog školskog sportskog saveza i Sportskog saveza Grada Zagreba. Natjecanje će biti popraćeno nastupima školskih zborova, plesača, Plesnog studija TransForm i medijskim timom projekta „Školski sportski novinar“ koji će objavljivati rezultate i zanimljivosti o najboljim zagrebačkim sportašicama i sportašima tijekom cijelog dana.

Ovo je Prvenstvo velik iskorak u predstavljanju školskog sporta, koji samo u gradu Zagrebu okuplja preko 17.000 djece koja u njima aktivno sudjeluju.

Više o Prvenstvu pročitajte ovdje.