prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Znanstveni skup o 500. obljetnici smrti Marka Marulića

U povodu 500. godine od smrti Oca Hrvatske Književnosti, koja se navršava 5. siječnja 2024., Institut za hrvatski jezik i Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu organizirat će znanstveni skup Povijest hrvatskoga jezika i digitalno doba – o 500. obljetnici smrti Marka Marulića.

Skup će se održati 21. i 22. studenoga 2024. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u kompleksu Croatrium s dvoranom Judita kao središnjim mjestom. Organizatori će pozivno pismo uputiti potkraj ove godine te se raduju što ćete im se pridružiti u obilježavanju ovoga velikog i važnog jubileja!

Programsko-organizacijski odbor čine: Vuk-Tadija Barbarić, Željka Brlobaš, Irena Galić Bešker, Marijana Horvat (predsjednica), Željko Jozić, Sofija Klarin Zadravec, Kristian Lewis, Ante Livajić, Sanja Perić Gavrančić, Kristina Štrkalj Despot.