prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Započinju 5. Dani strukovnih nastavnika

U utorak, 15. lipnja 2021. godine, u Šibeniku počinju jubilarni 5. Dani strukovnih nastavnika, najveći skup za nastavnike strukovnih predmeta u Republici Hrvatskoj u organizaciji Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje.

Ovogodišnje izdanje Dana strukovnih nastavnika održava se pod strogim epidemiološkim mjerama. Okupit će 300 nastavnika, 31 predavača i bit će održano 40 predavanja i radionica. Sudionici će biti podijeljeni u dvije skupine po sektorima na način da će prva skupina prisustvovati konferenciji u 15. i 16. lipnja, a druga skupina 17. i 18. lipnja 2021. godine. Prva skupina će zatvaranje, a druga skupina otvaranje događanja pratiti preko live streama.

5. Dane strukovnih nastavnika svečano će otvoriti ministar znanosti i obrazovanja, prof. dr. sc. Radovan Fuchs. Otvaranje i plenarna predavanja možete pratiti preko YouTube kanala Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih prema sljedećem rasporedu:

  • od 15 do 16 sati: Otvaranje
  • od 15 do 15:10 sati: Uvodni pozdrav – ravnatelj Agencije Mile Živčić
  • od 15 do 15:20 sati: Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs
  • od 15:20 do 15:40 sati: Vijesti iz Agencije
  • od 15.45 do 16.30 sati: Plenarno predavanje I – Doc. dr. sc. Goran Hajdin – Suvremeni kurikulumski pristup u strukovnom obrazovanju

Live stream je moguće pratiti u utorak, 15. lipnja 2021. godine putem poveznice.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.