prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Adventski vijenac iz školske radionice za radosno došašće u Kaštelima

U subotu, 28. studenog 2020. godine, zapaljena je prva svijeća na predivnom adventskom vijencu u parku u Kaštel Novom. Vijenac su izradili učenici i djelatnici Srednje škole Braća Radić Kaštel Štafilić – Nehaj.

Već sedmu godinu zaredom, dojmljiv adventski vijenac izrađuju učenici cvjećari pod vodstvom nastavnica strukovnih predmeta poljoprivrede. Pomažu im i asistenti učenika, učenici agroturistički tehničari, a i Školski meštri pomažu kada je potrebno. Radi se o zaista velikom vijencu koji nastaje u prostorima školskog staklenika. U dijelovima se prevozi kamionom do mjesta gdje će biti postavljen i na tom mjestu se dovršava i ukrašava. I ove godine, na radost Kaštelana, uljepšava fontanu u parku u Kaštel Novome, a svake subote došašća zapalit će se, uz vjerske obrede, po jedna svijeća.

advenstki vijenac