prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Albertinova pustolovina do vrha Svilaje

Radionica je bila namijenjena najmlađima – djeci iz vrtića i učenicima četvrtih razreda Osnovne škole Ivana Lovrića.

U četvrtak 9. studenoga 2023. godine, u sklopu Festivala znanosti Sinj, održana je radionica pod nazivom “Fizika u planini“. Radionica je bila namijenjena najmlađima – djeci iz vrtića i učenicima četvrtih razreda. Cilj radionice bio je približiti djeci osnove fizikalnih procesa kroz kreativnu priču o Albertinu i njegovome putovanju. Radionica je donijela mnogo smijeha i veselja, najmlađima, ali i starijima.Ova radionica ne bi bila moguća bez predanosti i truda učitelja i učenika.

– Želimo izraziti iskrenu zahvalnost svim učiteljima i planinarima koji su pripremili i izveli radionicu kao i svim učenicima koji su se angažirali i pomogli našim mladim sudionicima. Hvala vam na strpljenju, kreativnosti i entuzijazmu koje ste donijeli našoj radionici.

Također, velika zahvala našim dragim sudionicima, malim budućim znanstvenicima iz vrtića Bili cvitak, podružnica Ljiljan i njihovim radosnim tetama kao i učenicima četvrtih razreda OŠ Ivana Lovrića i njihovim učiteljicama koji su se tako veselo pridružili Albertinovoj pustolovini i aktivno sudjelovali u eksperimentima. – rekle su Karla Radović, magistra primarnog obrazovanja i Andrea Norac, učiteljica fizike u OŠ Ivana Lovrića u Sinju, koje su ujedno i organizatorice radionice.

Radionica Fizika u planini koja je organizirana povodom 100 godina Planinarskoga društva Svilaja bila je edukativna, zabavna i inspirirajuća za sve sudionike. Najveća nagrada za trud bilo je vidjeti osmjehe na licima djece i čuti njihovo uzbuđenje tijekom cijele radionice. Neka dječja radost bude naša najveća motivacija za buduće projekte.