prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatna online edukacija za žene u sklopu projekta Work in tech

Žene su vrijedan resurs u IT sektoru pa je ova edukacija namijenjena svima koje žele steći vještine i znanja potrebne za početak ili napredovanje u IT karijeri.

Zahvaljujući projektu Work in tech na kojem CARNET sudjeluje u ulozi partnera. INCO Akademija i Algebra su prepoznali potrebu za većim uključivanjem žena u brzorastuću IT industriju, do sada rezerviranu tek za manji postotak žena.

Stoga su organizirali edukaciju za sve žene željne znanja i koje žele svoj trenutni status u karijeri okrenuti prema perspektivnijim poslovima. Nudi im se stručno usavršavanje kojim dobivaju priliku svladati vještine koje ih pripremaju za posao u IT industriji. Tako mogu postati IT Support Specialist i steći vrijedni Google IT Support Professional Certificate u samo 3 do 6 mjeseci, a sve to za 0 kuna!

Prvi korak jest da se prijave za testiranje, kako bi na vrijeme osigurale svoje mjesto!

Edukacija se odvija online, a polaznicama su na raspolaganju i materijali na engleskom jeziku koje mogu koristiti kada im to odgovara. Algebra im tijekom procesa učenja pruža podršku u vidu webinara s hrvatskim mentorima. Na webinarima će ponoviti gradivo koje su same obradile, dobit će dodatna objašnjenja te obraditi primjere iz prakse kako bi utvrdile znanje.

Više informacija možete pronaći na Algebrinim mrežnim stranicama.