prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatni osnovni tečaj digitalne fotografije za djecu i mlade

Fotoklub Split organizira besplatni osnovni tečaj digitalne fotografije namijenjen djeci i mladima od 11 do 17 godina. Prijave su u tijeku, a broj polaznika je ograničen.

Tečaj će se odvijati u dva dijela – u prvom dijelu polaznici će savladati tehnička znanja o dijelovima fotoaparata i fotografske opreme, dok je drugi dio predviđen za kreativnu stranu fotografije pa će polaznici učiti o kadru, kompoziciji i samostalno rješavati fotografske zadatke. Polaznici tečaja moraju imati fotoaparat s mogućnošću manualnog namještanja postavki jer se od njih očekuje samostalno izvođenje zadanih vježbi koje će se naknadno pregledavati i analizirati.

Tečaj će voditi fotografkinja Anđela Vidić uz asistenticu Kristinu Soldić. Prvo predavanje održat će se u utorak, 2. studenog 2022. godine.

Informacije o prijavi