prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Blagdanska čestitka djelatnika škole

Godina 2020. pred djelatnike, učenike i roditelje Osnovne škole “Mladost” stavila je različite izazove, ali ih nisu spriječili u obilježavanju najsvečanijih dana u školskoj godini. U izradi virtualnog dana škole sudjelovali su učenici, djelatnici i vanjski suradnici škole.

Velikim odazivom i pozitivnim komentarima, roditelji i lokalna zajednica ohrabrili su ih da i već pomalo tradicionalni Advent u Mladosti obilježe ove godine na drugačiji način. Mir, radost, iščekivanje… obitelj, slavlje, sreća… borovi, svijeće, božićni ukrasi… kolači, topli čaj, topla čokolada, kuhane kobasice…  Asocijacije su to na najljepše doba u godini, božićno doba. Središte tog vremena je Advent ili Došašće, priprema za blagdan Božića.

Možda ove godine nisu osjetili mirise kolača ili čuli zvuke božićnih pjesama iz dvorišta škole, ali su pokazali da su i u ovoj situaciji jednako složni. U želji da zajednički prebrode pandemiju i nastavu na daljinu, djelatnici škole i školski zbor pripremili su video božićno-novogodišnju čestitku. Na mrežnoj stranici škole, ravnatelj je pozvao roditelje da se udobno smjeste u svojim domovima i pogledaju Božićnu čestitku djelatnika škole. Škola želi sretan Božić i sretnu i uspješnu Novu godinu!