prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Božićna video čestitka

U Osnovnoj školi “Ivan Goran Kovačić” Slavonski Brod kraj prvog obrazovnog razdoblja se obilježava zajedničkim druženjem svih učenika i zaposlenika Škole u školskoj dvorani pripremanjem božićne priredbe. Zbog trenutačnog stanja i potrebe pridržavanja epidemiloških mjera, tako nešto ove godine se ne može održati.

Zato su učenici, zajedno sa svojim učiteljima i ostalim zaposlenicima škole, posebnoga si truda dali božićnim motivima ukrasiti cijelu školu: hodnike, učionice i školsko dvorište. Okitili su bor, postavili veliki adventski kalendar, jaslice i svetu obitelj, lampicama i čizmicama ukrasili rukohvate stepenica i sl. U svakom kutku škole nešto se može naći i vidjeti.

Sljedeće što su htjeli napraviti u tom ukrašenom blagdanskom okruženju je snimiti božićnu video čestitku. Školski pedagog i učitelj informatike osmislili su scenarij i pripremili opremu za snimanje. Ideja je bila da jedan učenik iz svakoga razreda kaže dio božićne čestitke i da se to poslije spoji u jednu cjelinu, školsku čestitku. Razrednici su u svojim razredima odabrali učenika predstavnika. Zbog školskih obaveza pedagoga i učitelja informatike, snimanje i montaža su obavljeni brzo, kako bi na vrijeme mogli objaviti božićnu video čestitku.

Učenici, učitelji i djelatnici Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” Slavonski Brod čestitaju Božić i žele uspješnu Novu godinu!

IFrame