prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CARNET webinar: „Učimo igrom“

Nastavnik ste i ponekad vam se čini da ne uspijevate dovoljno motivirati učenike? Neovisno o sadržaju i težini gradiva, poseban je izazov osmisliti nastavni sat koji će biti produktivan, a istovremeno potaknuti učenike na aktivno sudjelovanje i usvajanje znanja vlastitim promišljanjem i istraživanjem.

U webinaru „Učimo igrom“ koji će se održati u četvrtak, 11. studenoga 2021. godine, u 10 sati, predstavit ćemo jednostavan i zanimljiv alat Puzzel koji se koristi za kreiranje i igranje različitih vrsta edukativnih igara i zagonetki.

Riječ je o alatu koji je vrlo jednostavan za korištenje i ne zahtijeva prethodno predznanje, već samo dobru volju i dozu kreativnosti. Različite vrste edukativnih igara i zagonetki koji su dio ovog alata omogućavaju njegovu primjenu u svim područjima i oblicima nastave. Budući da je uglavnom riječ o već dobro poznatim igrama (slagalice, igra memorije, križaljke i dr.), učenicima nisu potrebne dodatne upute za rješavanje zagonetki koje im postavite.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na webinaru trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka webinara.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Pozivamo vas da posjetite i CARNET-ovu mrežnu stranicu Nastava na daljinu na kojoj smo arhivirali dosadašnje webinare i dodatne sadržaje iz nove serije CARNET-ovih webinara za učitelje i nastavnike.

Dostupna je snimka webinara “Učimo igrom” https://meduza.carnet.hr/index.php/media/watch/28481.