prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
igra
Igrica “HATE OUT!”

Igrica “HATE OUT!”

Učenici 8. a, 8. b i 8. c razreda Osnovne škole „Antun i Stjepan Radić“ Gunja su sudjelovali na radionici „HATE OUT!“ koje je za njih pripremila školska knjižničarka dr. sc. Anita Tufekčić i nastavnik povijesti Emanuel Juzbašić kao uvodni dio pripreme za izložbu i obradu teme o holokaustu.

Soba za bijeg i Noć knjige

Soba za bijeg i Noć knjige

Ovogodišnja tema Noći knjige – UMJETNA INTELIGENCIJA, u Osnovnoj je školi Koprivnički Ivanec, realizirana je među mladima i djecom te je vrlo popularan oblik učenja (Soba bijega ili Escape room).

Projekt Večer matematike

Projekt Večer matematike

Učenici 4. a razreda OŠ Milan Brozović, Kastav, 1. prosinca 2022. odlučili su sudjelovati u 10. Večeri matematike u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva. Sudjelovanjem u Večeri matematike popularizira se matematička znanost, razvija pozitivan stav djece prema matematici te pokazuje svim sudionicima koliko je matematika lijepa i zabavna.

Učenje igrom

Učenje igrom

Učenici 2. razreda Osnovne škole Bakar u uzbudljivoj igri istražuju i upoznaju svoj grad, njegovu prošlost i poznate velikane koji su živjeli u primorskom kraju.