prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dan otvorenih vrata Goethe-Instituta Hrvatska

U subotu, 9. rujna 2023. posjetitelje Goethe Instituta Hrvatska očekuje raznovrstan program za djecu, mlade i odrasle. Organizatori su pripremili i privlačne popuste za tečajeve i ispite.

Na oglednim satovima svi – mali i veliki – mogu upoznati tečajeve njemačkog jezika i na zabavan način naučiti svoje prve riječi i rečenice na njemačkom jeziku. Ako već govorite njemački, no ne znate na kojoj ste razini, a htjeli biste se upisati u jesenske tečajeve Goethe Instituta – ovo je savršen dan za sudjelovanje na inicijalnom testiranju.

Možete rezervirati i svoj prvi posjet „fitness-centru“, trenirati i postati fit za polaganje međunarodno priznatih ispita.

Prijavljeni školski razredi sa svojim će se nastavnicama i nastavnicima upustiti u utrku s vremenom kroz escape s temom Njemačke. Neće nedostajati ni kreativnosti niti eksperimenata, a najmanji će sudionici upoznati naše pripovjedačko kazalište (Kamishibai) i zeca Hansa Hasea.

Dan, naravno, neće proći ni bez kina i kokica – odjel za Kulturne programe za vas je izabrao poseban film.

Organizatori na kraju obećavaju mnoštvo zabave, dobro raspoloženje, besplatne radionice i igre, akcije i susrete.