prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dan učeničkih zadruga Zagrebačke županije u Ivanić Gradu

Učenička zadruga Pužek brdovečki iz Osnovne škole Pavao Belas, Brdovec, na svom je štandu predstavila proizvode prirodne kozmetike koje učenici marljivo rade tokom školske godine sa voditeljicom Martom Goričan.

Dan učeničkih zadruga Zagrebačke županije, u svom desetom izdanju, okupio je 30 učeničkih zadruga koje su se predstavile u srijedu, 11. listopada 2023. godine, na „Malom trgu“ gradske tržnice u Ivanić-Gradu.

Učenička zadruga Pužek brdovečki iz Osnovne škole Pavao Belas, Brdovec, na svom je štandu predstavila proizvode prirodne kozmetike koje učenici marljivo rade tokom školske godine sa voditeljicom Martom Goričan. Učenice sa voditeljicom izrađuju masti, labela, sapune, tinkture, macerate, kreme i ostale proizvode isključivo od prirodnih sastojaka.

U pratnji učenica je bila i učiteljica glazbene kulture, Saša Štimac, koja je voditeljica grupe koja sa učenicima škole izrađuje nakit od fimo mase. Saša i učenici trenutno pripremaju Božićnu kolekciju nakita koji će se moći kupiti unutar škole tijekom prosinca. Učenice sedmih razreda Tija Benić, Sonja Kuti i Nika Gojević predstavile su rad zadruge mještanima Ivanić Grada koji su posjetili manifestaciju te na taj način usavršavale svoje poduzetničke kompetencije. Na kraju prodajne izložbe, učenice su se zabavile igrajući stare igre – povlačenje užeta i skakanje u vrećama.