prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Darivanje Srednje škole Ban Josip Jelačić iz Zaprešića dječjem domu Laduč

Tradicija darivanja srednjoškolaca iz Srednje škole Ban Josip Jelačić iz Zaprešića djece u Dječjem domu Laduč ponavlja se već godinama.

Srednja škola Ban Josip Jelačić već dugo prijateljuje s Dječjim domom u Laduču, a nisu ih zaboravili ni za Nikolinje u 2020. godini. Ranijih godina, štićenici iz doma su dolazili u Školu, pomogali kititi srednjoškolski bor, učenici ih lijepo ugošćavali, nastavnici su mentorirali nekoliko radionica, a štićenici su na izlazu pod borom otvorali poklone. U 2020. godini se zbog epidemioloških mjera ritual morao pomalo izmijeniti.

U Srednjoj školi Ban Josip Jelačić djeluje Učenička zadruga Ban sa Sekcijom za humanitarni rad i voditeljicom Zvonimirom Špoljar kao i voditeljicom Zadruge Zdravkom Kramarić. Voditeljice su organizirale kupovanje poklona i odlazak učenika u Dječji dom Laduč. Željeli su ih podsjetiti nisuzaboravili na njih, i predali su im poklon-vrećice na vratima Doma, sve po protokolu.

Ove godine su zaprešićki donatori pomogli da zadružne poklon-vrećice budu bogatije za dječju kozmetiku i kišobrane, a vrećici se pridružila i maskica koju su dizajnirali srednjoškolci. Razveselili su i djecu u dječjem domu, ali i učenike koji su svojim primjerom pokazali da je humanitarni rad ponos svih.

                           učenici s maskama ispred vrata  djeca u domu