prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Digitalne poruke maturantima

U Tehničkoj školi i prirodoslovnoj gimnaziji Ruđera Boškovića u Osijeku, ove školske godine po prvi put će izostati poznata Maturalna zabava i ispraćaj maturanata, na tradicionalni način na koji su maturanti navikli po završetku srednjoškolskog obrazovanja.

 

U današnje vrijeme, ne borimo se samo protiv pandemije, nego i protiv neznanja, nerazumijevanja, neodgovornosti, površnosti ali i lažnih vijesti. U školi se obraća pozornost na učenike tek kada imaju probleme, kada im se nešto dogodi. Nakon tih događaja počinju se tražiti načini kako popraviti određeno ponašanje ili situaciju. Slična situacija je i u online nastavi. Treba imati na umu da je dobro pronaći optimistično rješenje, budući da je važno za zdravlje i psihičku otpornost učenika.

Četiri godine su brzo prošle, i došlo je do kraja školske godine. U školi se nadaju da će ova školska godina, u izvanrednoj situaciji, biti zapamćena i po lijepim i pozitivnim događajima. Školska pedagoginja Gordana Popović, profesorica pedagogije, obratila se maturantima i zaželjela im sve najbolje u daljnjem životu, obrazovanju i radu putem digitalnog alata Canva prigodnom prezentacijom i čestitkom. Izrađeni materijali mogu poslužiti i drugim stručnim suradnicima kao primjer dobre prakse. 

Poruka za maturante.