prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Drugi SELFIE forum

Drugi SELFIE forum održat će se online 7. i 8. listopada. Ovaj događaj organizira Zajednički istraživački centar (JRC) B4, u suradnji s Glavnom upravom za obrazovanje, mlade, sport i kulturu (DG-EAC) i uz doprinos Opće uprave za zapošljavanje, socijalna pitanja i inkluziju ( DG-EMPL).

Tijekom foruma bit će pokrenut modul Učenje temeljno na radu alata SELFIE. Ovaj novi modul ima za cilj približiti tvrtke i ustanove strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (VET) u zajedničkoj raspravi o tome kako mogu ugraditi digitalne tehnologije u obrazovanje i osposobljavanje. Kako biste na brzinu stekli uvid u novi alat, pogledajte video najavu ovdje.
Još jedan novi alat SELFIEforTEACHERS bit će također predstavljen tijekom Foruma. SELFIEforTEACHERS alat je za samorefleksiju osmišljen da podrži razvoj digitalnih vještina nastavnika unutar i izvan škole.
Za Forum, prijava je moguća na sljedećoj poveznici: https://www.selfieforum.eu/registernow/.
Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.