prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Ekonomskoj školi Požega odobren je novi Erasmus+ projekt

U okviru natječaja Agencije za mobilnost i programe EU Ekonomskoj školi Požega odobren je prvi Erasmus+ KA 1 projekt usmjeren stručnom usavršavanju učitelja u inozemstvu.

Međunarodna dimenzija jako je važna školi koja je dosad sudjelovala u osam Erasmus+ projekata, a koji su svi redom bili usmjereni i namijenjeni prvenstveno učenicima. U ovom će se projektu usavršavati četiri nastavnice škole koje će sudjelovati na višednevnim stručnim seminarima na kanarskim Tenerifima i u Dublinu, u Irskoj.

Sudionice edukacija će naučiti kako koristiti niz digitalnih alata u svladavanju novih nastavnih metoda i njihovoj primjeni u nastavnom procesu. Razvijat će se njihove digitalne i medijske kompetencije, kao i niz drugih transverzalnih vještina, poput timskog rada i prezentacijskih vještina. Nastavnice će poboljšati svoje profesionalne kompetencije što će dovesti do bolje kvalitete njihovog rada i aktivnosti u korist njihovih učenika. Svoje će znanje podijeliti unutar škole, ali i u lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj zajednici. Stečeno znanje će također implementirati u buduće projekte budući da su aktivne sudionice u Erasmus+ i eTwinning projektima i sudjeluju u programu Škola ambasador Europskog parlamenta.

Projekt će započeti u rujnu 2021. i trajat će do kraja veljače 2023. godine. Škola će dobiti financijsku potporu od 9.274,00 eura za provođenje ovog projekta.