prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Ekonomska škola Požega
Međunarodno natjecanje

Međunarodno natjecanje

Dvije su nastavnice stranih jezika u Ekonomskoj školi Požega, mr. Martina Budimir, prof. i Jelena Kovačević, prof., odlučile dugogodišnje iskustvo sudjelovanja na međunarodnim natjecanjima i projektima, iskoristiti kako bi, uz potporu škole, već četvrtu godinu zaredom organizirale međunarodno natjecanje za učenike i učenice diljem svijeta.

Poziv na sudjelovanje u međunarodnom natjecanju povodom Dana Europe

Poziv na sudjelovanje u međunarodnom natjecanju povodom Dana Europe

Četvrtu godinu za redom dvije profesorice Ekonomske škole Požega, škole koja je ambasador Europskog parlamenta, Jelena Kovačević i Martina Budimir, kao nastavnice stranih jezika s dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim natjecanjima i projektima, odlučile su, uz potporu škole, i ove godine organizirati međunarodno natjecanje za učenike i učenice diljem svijeta, a s naglaskom na obilježavanje Dana Europe.

Predstavnice Ekonomske škole Požega na mobilnosti u Ateni

Predstavnice Ekonomske škole Požega na mobilnosti u Ateni

Četiri učenice i dvije nastavnice Ekonomske škole Požega od 6. do 10. studenoga 2023. sudjelovale su na trećoj mobilnosti Erasmus+ projekta “DIGI-CUL” u koji su uz požešku školu uključene i škole iz Turske, Grčke, Malte i Latvije te Sveučilište u Ankari i Klub mladih i Udruga suvremene drame iz Turske.

Edukacija na Tahitiju

Edukacija na Tahitiju

Profesorice Ekonomske škole Požega Mirna Dusper i Jelena Kovačević sudjelovale su od  13. do 19. kolovoza 2023. na edukaciji za nastavnike pod nazivom Greener School for a sustainable future: climate change education.

Međunarodno natjecanje Ekonomske škole Požega

Međunarodno natjecanje Ekonomske škole Požega

Dvije su nastavnice stranih jezika u Ekonomskoj školi Požega, mr. Martina Budimir, prof. i Jelena Kovačević, prof., odlučile svoje dugogodišnje iskustvo sudjelovanja na međunarodnim natjecanjima i projektima, iskoristiti kako bi, uz potporu svoje škole, već treću godinu zaredom organizirale međunarodno natjecanje za učenike i učenice diljem svijeta.

Različiti okusi na istom stolu

Različiti okusi na istom stolu

Ekonomska škola Požega bila je domaćin druge mobilnosti Erasmus+ projekta “DIGI-CUL” te je od 13. do 17. ožujka 2023. godine ugostila 30 učenika i nastavnika iz Malte, Grčke, Turske i Latvije. Naziv susreta bio je “Različiti okusi na istom stolu”, a tema je bila lokalna hrana.

Učenici Ekonomske škole Požega osnovali online trgovinu u Latviji

Učenici Ekonomske škole Požega osnovali online trgovinu u Latviji

Četvero učenika Ekonomske škole Požega, učenice 2. a razreda Dragana Relić i Marta Polić-Strinić te učenici Luka Čamak i Lovro Paponja iz 3. h razreda u pratnji dviju profesorica, Ksenije Krizmanić Horvat, profesorice strukovnih predmeta i voditeljice vježbeničkh tvrtki i Jelene Kovačević, profesorice engleskoga jezika i koordinatorice ovoga projekta, proveli su tjedan dana u Rigi u Latviji, na šestoj, ujedno i posljednjoj projektnoj mobilnosti “Yes the Earth” Erasmus+ projekta.