prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Hribarova avantura na Malom fašniku

Grad Velika Gorica tradicionalno organizira Mali fašnik za sve zainteresirane skupine osnovnih škola. Ove godine 11. veljače 2023. godine su učenici 4.a, 4.d i 5.a Osnovne škole Nikole Hribara sudjelovali u zajednički osmišljenoj točki.

Međugeneracijskom suradnjom do velike fašničke pobjede

Poticali su  međugeneracijsku suradnju i povezanost učenika svoje škole. U osmišljavanju nove Hribarove avanture pomogle su im njihove učiteljice Jadranka Jelisavac, Vesna Stipić i Marija Patrlj koje su u suradnji s roditeljima stvorili pobjedničku prezentaciju osvojivši 1. mjesto i vrijednu nagradu.

Priča je to o skupini učenika koja na poziv prijatelja iz New Yorka kreće na put. Pogreškom pilota koji kartu okreće naopako, završavaju sa zrakoplovom u džungli. Susreću divlje životinje poput lava, tigra, majmuna, zmija, krokodila, ptica…

Sukob s divljim životinjama i razvoj prijateljstva potiču svojom pojavom Tarzani i Jenice. Svi zajedno dinamičnim plesom i zavičajnim humorom vraćaju se u svoje Turopolje. Točka se isticala kreativnošću i originalnošću maski, odabirom glazbe i koreografije, aktualnom tematikom i svevremenskim humorom.

Tradicija događanja, suvremenost teme, suradnja roditelja i škole uspjeh su koji je potrebno poticati i razvijati u našim školima.