prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Humanitarni rad volontera OŠ Eugena Kumičića

Volonteri OŠ Eugena Kumičića iz  Velike Gorice često pokazuju „svoje veliko srce“ i često pomažu kome god mogu i kome je pomoć potrebna. Ovoga su prosinca bili aktivni u mnogim humanitarnim akcijama.

Početkom prosinca 2023. godine su u školi organizirali prikupljanje deka, ručnika, plahta i hrane za napuštene i nezbrinute pse iz skloništa za pse u Jagodnom, nedaleko Velike Gorice. Upravo na Dan volontera, 5. prosinca 2023.,KUMIČIĆ VOLONTERI su sa svojim koordinatoricama Sanjom Haljinko i Dubravkom Livada i punim autobusom potrepština za pse stigli u Jagodno i  učinili toplijima i veselijima nadolazeće dane tužnim i napuštenim njuškicama.

Kao i prošle godine  KUMIČIĆ VOLONTERI i ove su se godine pridružili UNICEF-ovom programu „ŠKOLE ZA AFRIKU” koji svake godine pomaže školama u jednoj zemlji Afrike. I ove godine je to ETIOPIJA. Tijekom prosinca prikupljali su društvene igre, knjige i slikovnice te organizirali njihovu prodaju i time prikupili značajna sredstva za školovanje djece u Etiopiji.

KUMIČIĆ VOLONTERI su od 8. do 15. prosinca sudjelovali i u humanitarnoj akciji ,, Vaš dar za pravu stvar “ koju je organizirao Crveni križ Velika Gorica.  Na ulazu u trgovinu Kaufland dijelili su kupcima letke s informacijom da u prodavaonici mogu kupiti neku od osnovnih prehrambenih namirnica i donirati je na izlazu u košare za  građane slabijeg imovinskog stanja.

Volonteri Kumičića su se odazvali 19.prosinca i na humanitarni koncert i humanitarnu izložbu Veliko srce Kajzerice za Nou Kokanovića u OŠ Kajzerica i time sudjelovali u prikupljanju sredstava za liječenje dječaka.

„ Ne trebaš hodati po vodi, ne moraš biti bolji/bolja od drugih, nemaš ništa više od onog što svi ostali imaju, ali ono što čini razliku, djela su kojima kod drugih ostavljaš svoj trag …Otisak Srca “
(moto volonterstva u Hrvatskoj)